Wat kunnen wij voor jou kunnen betekenen? Veel.

Het klinkt misschien een beetje arrogant, maar wij kunnen veel voor jou betekenen. We zijn namelijk specialist in meer dan één vakgebied. Want zowel voor pixel perfect webdesign, een wow branding, hoogtechnologisch development als concultancy ben je bij Taurus & Eagle aan het juiste adres. Je denkt nu misschien: schoenmaker blijft bij je leest, je kan maar in één ding echt goed zijn. Maar ons geheim is dat wij met verschillende schoenmakers samenwerken, één voor één de toppers in hun vakgebied. En die developers, grafisch vormgevers, webdesigners, UX/UI designers, copywriters, social media experts,... zorgen er dus voor dat we niet zonder trots kunnen zeggen dat we veel voor jou kunnen betekenen.

PIXEL PERFECT

Webdesign

Een website die mag gezien worden? Wij bezorgen jou een website die je moet gezien hebben. En die natuurlijk niet pijn doet aan de ogen. Je website zal er niet alleen goed uitzien, ook qua gebruiksvriendelijkheid wordt het een topper. We bouwen je website, na een grondige analyse, volledig rond het hart van jouw bedrijf. Ja, het wordt jouw digitaal visitekaartje.

GRAND CRU

Branding

De kans dat je ooit al een fles wijn hebt gekozen op basis van het etiket is groot. Een branding of logo is dan ook bepalend, het is een eerste indruk die een heel merkverhaal vertelt in één oogopslag. En dat verhaal kan Taurus & Eagle voor jou vertalen, vertellen, vormgeven, afbeelden en inkleuren. Ja, jouw brand design moet Grand Cru zijn.

UP TO DATE

Development

Wij leveren geen half werk. Ons werk stopt dus niet bij het ontwerpen van jouw website. Ons team van vriendelijke nerds staat ook in voor het web development, de code achter de website.Zij zorgen ervoor dat je website SEO ready is en dus altijd wordt gevonden. Daarnaast houden we jou en je website ook altijd up to date. We zorgen dat "not found" en "error 404" niet in het woordenboek van je website voorkomt en dat je 24/24 aanpassingen kan doen op je website, want jouw business staat toch nooit stil? En de hosting? Ook daarvoor hebben we verschillende services.

VERSCHILLENDE TYPES

Consultancy

We willen onze expertise natuurlijk niet enkel voor onszelf houden, je kan ons ook in huis halen. Ben je voor een project op zoek naar een gedreven developer, grafisch vormgever, webdesigner, UX/UI designer of een mobile designer? Stop met zoeken en klik NU op contact. En ja, het zijn naast professionals ook toffe mensen om mee te werken.