Terug naar onze diensten

Branding

De kans dat je ooit al een fles wijn hebt gekozen op basis van het etiket is groot. Een branding of logo is dan ook bepalend, het is een eerste indruk die een heel merkverhaal vertelt in één oogopslag. En dat verhaal kan Taurus & Eagle voor jou vertalen, vertellen, vormgeven, afbeelden en inkleuren. Ja, jouw brand design moet Grand Cru zijn.

Jouw brand verdient een smoel.

Het creëren van jouw branding is voor ons geen eenrichtingsverkeer. We betrekken je graag bij alle fases, van de eerste brainstorm tot die finale branding waar iedereen jaloers op zal zijn. Het draait tenslotte om de smoel van jouw merk.

Wij zijn jou zijn wij.

Om jouw branding te creëren, kruipen we in jouw huid. Want wij willen jou niet alleen goed leren kennen, we willen weten wat jou drijft en waarmee jij het verschil maakt. Zo kunnen we samen een brand design creëren die jou echt als gegoten zit. Een brand design die op een heldere manier jouw unieke verhaal vertelt. Dankzij het bepalen van deze essentie kunnen we onder de huid van je klanten kruipen met een branding die hen raakt en aanspreekt. Zoals een goede fles wijn dus.


Wij geven alles vorm.

Er is weinig of niets dat we niet kunnen vormgeven. Want naast jouw huisstijl en logo doen we ook kleurbepalingen. We maken advertenties, tot zelfs volledige magazines. En wat dacht je van gevelaankleding, packaging of autobelettering? Ja, wij zijn eigenlijk een beetje een rots in jouw branding (heb je hem?) om een krachtige grafische identiteit te creëren, maar ook om die uit te rollen in alle mogelijke media. Want een sterk logo of een strakke website volstaan niet meer in deze continu veranderende wereld. Je klanten komen op zoveel verschillende momenten in aanraking met je merk en iedere keer moet het er dan ook "boenk" op zijn. Jouw branding moet een totaalbeleving worden.

Daarom is het bij het creëren van jouw branding zo belangrijk dat we vastleggen welke elementen van je branding overal terugkeren. Vanop je gevel tot op iedere pagina van je magazine. Elementen die dezelfde kernwaarden en een grote herkenbaarheid uitstralen zodat je klanten altijd weten dat jij tegen hen spreekt. Zo wordt je branding responsive.

Deel deze pagina

Vragen over Branding ?