Terug naar onze diensten

Consultancy

We willen onze expertise natuurlijk niet enkel voor onszelf houden, je kan ons ook in huis halen. Ben je voor een project op zoek naar een gedreven developer, grafisch vormgever, webdesigner, UX/UI designer of een mobile designer? Stop met zoeken en klik NU op contact. En ja, het zijn naast professionals ook toffe mensen om mee te werken.

Voor elk wat wils

We hebben verschillende experten bij Taurus & Eagle. En het zou zonde zijn om die kennis enkel voor onszelf te houden natuurlijk.

Ben je voor een project op zoek naar een gedreven developer, grafisch vormgever, webdesigner, UX/UI designer of een mobile designer? Geef ons een seintje en we zijn zeker dat we je kunnen helpen.

Eén voor één toppers

We hebben namelijk zeer veel verschillende types in huis, klaar om uit te sturen en jou te vervoegen. Designers die nu al weten wat de trends van volgend jaar zullen zijn, maar ook geeks die je enkel van achter hun computerscherm krijgt om te discussiëren in programmeertaal.  En we kunnen het je garanderen: het zijn niet enkel experten die perfect afgestemd zijn op jouw noden, het zijn ook één voor één toppers om op je werkvloer te hebben.

Nog één tip: goeie koffie laat hen nog beter werken.

Deel deze pagina

Vragen over Consultancy ?