Terug naar onze diensten

Development

Wij leveren geen half werk. Ons werk stopt dus niet bij het ontwerpen van jouw website. Ons team van vriendelijke nerds staat ook in voor het web development, de code achter de website.Zij zorgen ervoor dat je website SEO ready is en dus altijd wordt gevonden. Daarnaast houden we jou en je website ook altijd up to date. We zorgen dat "not found" en "error 404" niet in het woordenboek van je website voorkomt en dat je 24/24 aanpassingen kan doen op je website, want jouw business staat toch nooit stil? En de hosting? Ook daarvoor hebben we verschillende services.

Ontwerpen en ontwikkelen

Ons werk stopt zeker niet bij het concept en de vormgeving van je website. Ons topteam van nerds staat in voor het web development, de code achter de website. Maar deze bewoners van Geek smullen niet enkel bytes, ze creëren ook op gemaakte interne platformen, dashboards en alle mogelijke interactieve toepassingen.  Het internet staat nooit stil, daarom voeren we constant technische en functionele analyses uit om jouw website of toepassing "not found" "error" of "still loading" proof te maken.

Wordt gevonden

Er zijn meer dan 966 miljard websites op het wereldwijde web, hoe kunnen we ervoor zorgen dat jouw website toch wordt gevonden? We maken jouw website klaar voor digitale marketing en SEO-ready, zodat je zeker wordt gevonden via Google, Bing en Yahoo. Want jouw geweldige website die niet wordt gevonden, dat zou toch zonde zijn?

Aanpasbaar

Omdat we weten dat jouw business nooit stilstaat, zorgen we er ook voor dat jij ten allen tijde alles kan aanpassen op je website dankzij een Content Management System dat het best past bij de strategie en visie van jouw bedrijf. Dat kan Wordpress, Drupal, maar ook een op maat gemaakt systeem zijn.  En hoe je die aanpassingen moet doen? Geen paniek, wij leren jou alle tips en tricks om met die systemen te werken.

Hosting & onderhoud

Een website moet natuurlijk nog ergens worden gehost en onderhouden. En ook dat moet je niet ver gaan zoeken. Wij hebben een Taurus & Eagle server in eigen beheer, maar bieden ook alle mogelijke hosting services aan zoals shared hosting en cloud hosting. En natuurlijk kan je ook rekenen op onze 24/24 monitoring, technisch onderhoud en een continue back-up. Ja, wie bieden je een all-in formule waardoor jij op beide oren kan slapen.

Deel deze pagina

Vragen over Development ?