Terug naar onze diensten

Fotografie & video

Foto’s & video’s zijn een krachtig middel om uw producten te tonen en te promoten! Laat je bedrijf zowel online als offline schitteren door een boeiende reportage of inspirerende beelden.

Een duidelijke visuele identiteit

Wij zorgen voor krachtige beelden die het juiste gevoel geven en klanten nieuwsgierig maakt. Voor zowel planning, organisatie, nabewerking en montage kan u op ons rekenen.

Maak via verschillende kanalen onderscheid door een duidelijke visuele identiteit. Bij Taurus & Eagle zijn wij gespecialiseerd in het maken van een bedrijfsreportage, zakelijk portret, productfotografie, interieurfotografie,.. en dit helemaal op maat van de klant.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Fabriek 61 (@fabriek61) op

Wil je een filmpje voor sociale media, online videocampagne of een duidelijke visuele identiteit aan de hand van prachtige beelden? Stuur gerust een mailtje en we bespreken de mogelijkheden.

Project Domus Medica

Onze klant Domus Medica wou hun nieuwe kantoren en het nieuwe logo voorstellen met een feestelijke opening, maar hier heeft Covid-19 een stokje voor gestoken. Daarom hebben wij met Taurus & Eagle dan maar een filmpje gemaakt. Eindelijk komen die hilarische papa-mopjes nog eens van pas!

Deel deze pagina

Vragen over Fotografie & video ?