Terug naar onze diensten

Webdesign

Een website die mag gezien worden? Wij bezorgen jou een website die je moet gezien hebben. En die natuurlijk niet pijn doet aan de ogen. Je website zal er niet alleen goed uitzien, ook qua gebruiksvriendelijkheid wordt het een topper. We bouwen je website, na een grondige analyse, volledig rond het hart van jouw bedrijf. Ja, het wordt jouw digitaal visitekaartje.

Meer dan enkel design

Goed webdesign begint met een grondige analyse. We begrijpen wel dat je zoveel mogelijk aspecten in de kijker wil zetten op je website, maar dan zien je klanten door het bos de bomen niet meer. Daarom bepalen we eerst samen wat jouw bedrijf uniek maakt en dat wordt het hart van je website. Een hart dat hard zal kloppen.

Het ultieme doel van een website is conversie, dialoog creëren met je klanten en prospects. Daarom designen we altijd vanuit een online marketing standpunt. Zo zorgen we dat de juiste call to actions op de juiste pagina's staan en dat de klanten antwoorden vinden op al hun vragen. Wie weet zelfs existentiële levensvragen...

We leveren een grafisch high end product af. Een website die het perfecte uithangbord is voor jouw bedrijf met een design dat perfect aansluit bij je doelgroep. Jouw website zal pixel perfect zijn. Niet een of andere voorgekauwde template dus, maar een website op jouw maat in jouw huisstijl. Heb je nog geen huisstijl of ligt er al iets te veel stof op? Klik dan snel hier, want ook dat ontwerpen wij in stijl, huisstijl.

Je website zal dus een visueel pareltje zijn, maar dat is niet genoeg. Je website moet vooral een online plaats zijn waar klanten of prospecten zich direct thuis kunnen voelen en tijd willen doorbrengen. Daarom besteden wij minstens evenveel aandacht aan de user experience en de gebruiksvriendelijkheid als aan het design. En zelf zijn wij natuurlijk ook vriendelijk in gebruik.

Van analyse tot website

Na de analyse van je business en je sterke punten, bepalen we aan de hand van grafische oefeningen een stijl en tekenen we wireframes uit. Die wireframes dienen als bouwplannen van jouw project. Zo kunnen we de user flow, hoe de gebruiker zal navigeren op jouw website, bepalen. Die bouwplannen willen we natuurlijk samen met jou uittekenen, want een architect bepaalt toch ook niet in zijn eentje waar jouw badkamer moet komen? En het blijft niet bij die plannen of wireframes, we kunnen ook een interactief prototype bouwen zodat je de UI naar hartelust kunt testen. Een levensgrote maquette eigenlijk met de badkamer waar jij die wil.

En op mijn telefoon?

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw website van alle schermen zal spatten. Of die nu groot, klein, vast of mobiel zijn.

Deel deze pagina

Vragen over Webdesign ?