Samen werkt beter, van kick-off tot lancering.

We kunnen het niet genoeg herhalen, maar samenwerken is voor ons essentieel. We kruipen in jouw huid om zo jou en je doelstellingen beter te leren kennen. Alleen op deze manier kunnen we een grondige analyse maken van wat je nodig hebt en een goed zicht, onze Eagle-blik, krijgen over hoe we je project kunnen laten slagen. Want dat is toch wat we allebei willen. Hoe we dat doen? Door de juiste mannen of vrouwen op de juiste plaats te zetten. Voor ieder project kun je beroep doen op een team van experts dat speciaal is samengesteld voor jouw project.

Een presentatie van de nieuwe website van De Slaapraad bij Taurus & Eagle.
01 Kick-off meeting

We ontvangen je in jeans en sneakers

Geen paniek, je hoeft niet op een chaise longue te liggen. Het is een informele meeting met een goeie kop koffie waarin we ideeën aftoetsen, veel luisteren en je business onder de loep nemen. We kijken naar je huidige strategie, naar de deze van je dichtste concurrenten en toetsen deze af aan nieuwe tendensen binnen je sector. We onderzoeken of je gebruikers matchen met je doelgroep en of we deze best uitbreiden of op een andere manier targetten. Dit alles om te kijken hoe we de omzet kunnen verhogen en vooral alles efficiënter kunnen maken.

Tijdens deze kick-off meeting maken we ook duidelijke afspraken over de timings, de planning en de structuur van jouw project. Deze planning volgen we dan ook op als autisten.

Schetsen van logodesigner Sander Legrand.
02 Visualisering

Alles wordt tastbaar

In deze tweede fase begint alles al vorm te geven. Onze designers zetten de strakke analyse van de kick-off meeting al om in vormen, kleuren, afbeeldingen en lettertypes.  Er worden schetsen gemaakt voor de branding en het toegepast design. Daarnaast worden voor de websites of interne platformen wireframes en zelfs prototypes gecreëerd. Zo wordt alles echt tastbaar. En aangezien je ondertussen al meer tijd doorbrengt op je telefoon dan achter je computer zorgen we er natuurlijk voor dat alles er goed op ziet op alle schermen, van desktop over laptop tot op je smartphone.  Voor dit visueel spektakel staan topdesigners in die leven voor hun werk, dag en nacht.

Maarten Janssen aan het coderen bij Taurus & Eagle.
03 Ontwikkeling

Team van nerds

Eenmaal we je visueel hebben kunnen overtuigen, moeten we er natuurlijk voor zorgen dat alles werkt, zonder “errors” en “not founds”. Hiervoor staan onze developers in. Zij werken nauw samen met een team van nerds die pas gaan slapen als er geen enkele foutmelding meer verschijnt.

We zorgen er ook voor dat je altijd wordt gevonden op het wereldwijde web. Daarom maken we je website SEO-ready zodat geen enkele zoekmachine, zoals Google, Bing of Yahoo, je website over het hoofd kan zien. In de fase van ontwikkeling zorgen we er ook voor dat je op ieder moment je website kan aanpassen dankzij een Content Management System die op je lijf is geschreven. Je website zal dus een staaltje topdesign zijn die perfect werkt, altijd wordt gevonden en 24/24 aanpasbaar is.

Desktop design van website De Slaapraad.
04 Lancering

Een totaalconcept

De lancering is het moment waar we samen met jou hard naar uitkijken. Het moment waarop dat project waar we samen met hart en ziel hebben aan gewerkt, ontworpen, gesleuteld en bijgeschaafd op de wereld wordt losgelaten. Geen enkele lancering is voor ons gelijk, want een lancering is een totaalconcept, het is een beleving. Daarom denken we graag mee na over het concept van hoe we jouw project naar buiten brengen en op de markt positioneren. Een lancering die niet onopgemerkt voorbij zal gaan.

Liesbeth Spruyt - partner in crime bij Taurus & Eagle.
05 Opvolging

Kort op de bal

Ons werk stopt niet na de lancering van jouw project. Wij blijven alle projecten en klanten opvolgen, kort op de bal en klaar om snel te schakelen. Zowel binnen en buiten de kantooruren, want nine to five kennen we niet.

Wat die opvolging allemaal inhoudt? We staan in voor het algemeen en technisch onderhoud, we bieden verschillende opleiding aan zoals wordpress zodat je jouw website ook zelf up to date kunt houden. We zorgen voor een back-up en een 24/24 monitoring zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt op je website. Ook voor hosting staan wij in, zowel shared hosting, cloud hosting of een dedicated server en dit alles fully managed. Zelfs een Taurus & Eagle server hebben we in eigen beheer.

Altijd op tijd

"Te laat" staat niet in ons woordenboek. Time is niet enkel money, maar ook respect. We staan er dus op om ons altijd aan de vooropgestelde timings te houden en alle projecten op het afgesproken moment af te leveren.

Visueel aantrekkelijk

Grafisch verantwoord is voor ons het absolute minimum. We leveren dus enkel grafische high-end producten af, geen saaie eenheidsworst die pijn doet aan de ogen. Voor een website in Comic Sans ben je dus niet aan het juiste adres.

Technisch hoogstaand

We leveren nooit half werk af. Onze developers zien het als een erezaak dat je website of platform technisch perfect werkt, zonder bugs of foutmeldingen.

Value added design

We designen nooit om het design. We ontwerpen in functie van jouw project, doelstellingen en doelgroep. Je krijgt dus niet enkel een visueel aantrekkelijk project, het design brengt toegevoegde waarde aan jouw verhaal.