Ga naar het overzicht

Dries blikt op Dag van de Ondernemer terug op 10 jaar Taurus & Eagle.

Vandaag - op Dag van de Ondernemer bestaat Taurus & Eagle 10 jaar. De klanten zijn intussen iets groter, maar de goesting is nog altijd hetzelfde. Op naar de volgende 10!

Studeren in het klassieke onderwijssysteem is nooit echt mijn ding geweest, maar toch moest ik voor een diploma gaan van thuis (“dan heb je dat al op zak”). Dat diploma hebben ze wel met de post moeten opsturen. Maar wie plant er nu ook een proclamatie dezelfde dag als Rock Werchter?

Als 21-jarige puber klaar om de wereld te veroveren met Taurus & Eagle, terwijl de meeste vrienden nog volop aan ’t studeren waren. Lichtjes naïef maar zelfzeker! En heel Wommelgem en omstreken heeft het geweten, meer dan 1000 brochures werden rondgedeeld. Elke zelfstandige in de buurt moest en zou zijn logo en website door mij laten maken. En ons bomma kon fier tegen iedereen vertellen dat haar kleinzoon het nieuwe boekje had ontworpen van de lokale middenstandsvereniging.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dries Vinck (@taurusandeagle) op

Vandaag ben ik als 31-jarige puber bijna 10 jaar bezig. De klanten zijn intussen iets groter, maar de goesting is nog altijd hetzelfde. Intussen is mijn vrouw Liesje aan ’t knallen met Studio Spruyt. En volgend jaar - nadat onze kleine Spruyt is geboren (hebd’em) - gaan we van start met Fabriek 61: een eventlocatie bij ons thuis in Ranst voor kleinschalige evenementen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fabriek 61 (@fabriek61) op

Al worden de omstandigheden om te ondernemen er absoluut niet makkelijker op: ik heb er ieder geval tot nog geen moment spijt gehad.

Op naar de volgende 10! #dagvandeondernemer

Deel deze pagina