Ga naar het overzicht

Eindelijk een deftige website.

De beste mecaniciens rijden met kapotte wagens en de beste schoenmakers lopen met kapotte zolen rond, zeggen ze. Daar willen we niets mee zeggen, buiten dat een nieuwe website voor onszelf long overdue was! Kleine trip down memorylane.

Christus & Spiegel

Tegenwoordig kunnen we al terugblikken op een resem fijne projecten waar we met een heel team hard aan gewerkt hebben. En voldoening uit haalden. Met evenveel goesting willen we dan ook onze tanden zetten in nieuwe, straffe projecten.

Al dit en meer, vanaf heden op onze spiksplinternieuwe website te bewonderen. Kom dat zien! Of laat ik de aankondiging anders over aan de kleine reporter…

Het script werd geschreven door Johan Roelandt van De Vloer, helden in commercials en advertising. Het filmpje werd opgenomen en gemonteerd door Wim Debaere van Pilotframe, acteur van dienst is niemand minder dan Tuur Debaere.

Alle christussen en spiegels nog aan toe, kijkt u vooral zelf!

 

Foetus & Flügel

Dat doet toch al meteen denken aan legendarische avondjes wanneer shots met rare namen aan de bar een goed idee leken en en iedereen uw beste vriend was, niet?

Legendarische avondjes, dat was ook wanneer we onze stoutste schoen aantrokken en droomden. We fantaseerden over een eigen bedrijfje, waar we onze passie voor knallende websites en strakke brandings konden botvieren, maar dan geheel in onze eigen stijl. Geen stijf gedoe, eerder dresscode jeans en sneakers, een stelletje nerds bij elkaar met een kloppend hart voor the WorldWideWeb and all things related. We dreamt big. Het gaf ons fleugels.

Walrus & Biebel

Websites waren altijd al onze core business. Tot we ons aanbod wat uitbreidden naar branding, en zagen dat dat ook goed werkte. Na onszelf te hebben gedefinieerd en ons aanbod bepaald dachten we : een mascotte als logo is leuk. Een combinatie van twee verschillende diersoorten als mascotte zo mogelijk beter. En een gevleugelde stier, dat is het beste van twee werelden. Taurus & Eagle toont zo dat we gegrond in het leven staan, maar toch mikken naar creatieve vrijheid en ongekende horizonten.

Niks Walrus, nog minder gebiebel.

 

Deel deze pagina