Ga naar het overzicht

Het jaar in vogelvlucht

Het jaar mag dan nog niet volledig de hoek om zijn, toch blikken we bij Taurus & Eagle alvast graag even terug op 2017. Want dat jaar van de haan, dat was er geen van windeieren!

Een nieuwe (figuurlijke) voordeur

In een fris en fruitig 2017 wilden we graag werk maken van een nieuwe branding bij Taurus & Eagle. Ons logo werd dan ook in een nieuw jasje gestoken en de website herrees als een phoenix uit de assen van de vorige. Een strak design, gebruiksvriendelijkheid op kop en no nonsense- strategie ; helemaal ons ding.

Onze aankondiging gemist? Kijk hier wie we daarvoor meebrachten.

Een nieuwe (letterlijke) voordeur

The Eagle has landed in de (voor)kempen! Vanaf 2018 zal Taurus & Eagle zijn nieuwe nest betrekken in ons kantoor te Ranst. Ook Studio Spruyt zal ons komen vergezellen in dit karaktervolle pand en voormalige chocoladefabriek die we omdoopten tot Fabriek 61. Dit stevig renovatieproject verwachten we op te leveren in het nieuwe jaar, blijf dus zeker alle sociale kanalen goed in het oog houden voor verdere ontwikkelingen en updates.

Waar paardenwijdingen, boerenmarkten en frituur de Kwetterwei  instituten zijn : terug naar de roots voelde nog nooit zo goed.

Professionele perspectieven…

Daarnaast was 2017 ook het jaar van nieuwe klanten, nieuwe partners en projecten. Trots stellen we vast dat Taurus & Eagle steeds aan het groeien is en we plannen dit ook het komende jaar te doen, zonder onszelf te verliezen. We zijn dan ook ongelooflijk dankbaar voor alle bestaande klanten en opportuniteiten die doorheen de jaren gepasseerd zijn en voorzien evenveel goesting en inzet voor 2018.

Benieuwd naar onze projecten van het voorbije jaar? Blader gerust tussen bestaande klanten en ontdek hoe veelzijdig een oplossing op maat kan zijn.

En persoonlijke wensen

Tot slot delen we nog even mee dat de zaakvoerder in juli op de knieën ging en zijn vriendin ten huwelijk vroeg. Verrast en verrukt zei zij volmondig ja! Toch even die sneakers inruilen voor wat chiquers het komende jaar…

We hopen dan ook dat 2017 eveneens voor jullie een goudhaantje was, en wensen jullie allemaal fijne feesten en een spetterend eindejaar!

Ook in 2018 staan wij klaar om met jouw project aan de slag te gaan! Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere info.

Deel deze pagina