Dries Vinck & Sander Legrand (Gravual), twee van de experten bij Taurus & Eagle.

1 +1 = 3

Waarom wij Taurus & Eagle heten? We combineren het voetjes-op-de-grond karakter van een stier met de alles overschouwende blik van een arend. Hoe we dat doen? We combineren grafisch met technisch, gestructureerd met gedurfd en vernieuwd met vertrouwd.

 

Designers én developers

 

We zijn een team van experts die digitaal denken, durven en doen. We zijn designers én developers die design hand in hand laten gaan met techniek. We combineren een high-end grafische uitstraling met gebruiksvriendelijkheid. Best of both worlds dus.

Onze klanten

Enkele van onze klanten:
Aurelium
Barbier Den Dries
Bernaerts
Cookies & Cream
Dauby
European Clothing Group
Friday Office
Garage Thuy
Hoorzorg Van Looveren
Hugo De Jongh
Immo C&S
Mediahuis
Studio Spruyt
TTT Artists
Websteak Marketing

Jij staat centraal

Samenwerken is ons recept voor succes. Het onderling samenwerken van onze experts die één voor één echte specialisten zijn, maar vooral het samenwerken met jou. Want wij zien onze klanten niet zozeer als “klanten” maar eerder als partners. Partners die net als wij keihard knokken voor hun business en die het verdienen om op te vallen.

Door deze hechte samenwerking kunnen wij ook in jouw huid kruipen om zo een website of branding af te leveren die jou als gegoten zit, echt maatwerk dus. Dit nauw partnership kan voor websites en branding, maar ook voor online marketing, drukwerk vers van de pers, copywriting en zoveel meer. Want wij kunnen zowat alles vormgeven en creëren die van jouw projecten een succes maken.

Wij leven voor onze klanten en zijn dus pas tevreden als jij 100% tevreden bent. Daarom starten we met goeie afspraken. Ons arendsoog -en toegegeven- ons autisme zorgt ervoor dat we doorheen het hele project nauwgezet bezig zijn met de planning en timing, zeer belangrijk in het snel evoluerende digitale landschap. Zo ben je zeker dat u geen dag te laat bent met je lancering, liever een dag te vroeg.

Enkele van de digitale experten bij Taurus & Eagle.
Onze instagram feed
Combined Shape Created with Sketch.
Combined Shape Created with Sketch.

#jeansmetsneakers

Ons werk stopt niet bij het bedenken en ontwikkelen. Alle projecten blijven ons nauw aan het hart liggen en we doen dus ook het technisch onderhoud en opvolging zodat jij op je beide oren kan slapen. We spelen altijd kort op de bal en zijn natuurlijk ook bereikbaar buiten de kantooruren, want die kennen wij niet. Over kantoor gesproken: je bent altijd welkom bij ons te Ranst. We ontvangen je met open armen in onze jeans met sneakers want we houden het graag informeel en met een focus op menselijk contact.