Terug naar onze projecten

Een website voor Augustijns keukens & interieur volledig op maat gemaakt met focus op marketing? Deze vervolgens op smaak gebracht met originele visuals voor een allround User Experience met wow-effect ? Kunnen we!

Familiebedrijf

Traditie, ambacht en authenticiteit : Augustijns keukens en interieur is als merk ondertussen een waar kwaliteitslabel op zich. Al 60 jaar lang focussen zij zich immers op high-end maatwerk in keukens, badkamers en interieur, en zijn nog altijd een familiebedrijf.

Met 100 medewerkers produceren ze in eigen atelier keukens, badkamers en interieur elementen in uiteenlopende stijlen, volledig op vraag van de klant. Belgisch design met de know-how van zeven generaties die vol passie en ervaring elke dag aan de slag gaan, dat voel je.

De website van Augustijns keukens & interieurs moest dit gevoel van kwaliteit en klantgerichtheid dan ook weergeven.

Naast een geslaagd visueel visitekaartje moest het ook als inspiratiebron kunnen dienen voor elke bezoeker. Kortom, een effectieve en efficiënte website die de bezoeker een prettig gevoel geeft bij het scrollen.

Een website op maat

Net zoals Augustijns’ filosofie ‘Alleen door het volledige project in handen te nemen, garanderen we onze klanten iets unieks’, gingen we bij Taurus & Eagle voor een totaalpakket van webdesign en development. Het aangename contact met Lotte Augustijns was hierbij cruciaal. Samen creëerden we een duidelijk beeld van de noden en de ziel van het bedrijf.

In samenwerking met Websteak Marketing werd vervolgens een heel marketing traject en WordPress website ontworpen. Hierbij richtten we onze pijlen op het verhogen van de klanttevredenheid door de eindgebruiker te verrassen en extra enthousiasme te creëeren over de aangeboden diensten en website.

Een perfecte smaakcombinatie!

Uiteindelijke doel : traffic genereren en klanten binden. Voor deze goede user experience werd er geconcentreerd op een duidelijk, intuïtief webdesign, met leuke transities en animaties. Zo vindt elke bezoeker gemakkelijk zijn weg naar nuttige informatie en is het aangenaam navigeren tussen de verschillende tabbladen voor inspiratiebeelden. Voor ons geen overweldigende hoeveelheid aan keuzemenu’s maar wel een mooie balans tussen afbeeldingen en content.

Op maat maar toch met een universeel, stijlvol design dat iedereen aanspreekt? Een perfecte smaakcombinatie!

Ook geïnspireerd om jouw website helemaal af te stemmen op jouw brand identity ? Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.