Terug naar onze projecten

Bernaerts in Mortsel is een instituut op zich voor al wie schilder-en decoratiewerken in het vooruitzicht heeft. Het wordt gerund door zaakvoerder Lize Bernaerts en is nog een echt familiebedrijf, wat je meteen voelt met de eerste voet die je hier binnen zet. Exact die feel zocht Lize voor hun nieuwe website én huisstijl.

Minimalistische site met soft focus op interieur

Om een sterke online aanwezigheid kan je als modern bedrijf niet meer omheen. Het enige logische verlengstuk was dan ook een minimalistische site met soft focus op interieur, waar de beelden de hoofdviool spelen. Taurus & Eagle ontwierp de huisstijl in nauw overleg met Lize, waarbij de nadruk op stijlvolle en strakke creaties vaak naar voren kwam.

We hielden vast aan het DNA van het bedrijf, maar goten het in een volledig vernieuwde vorm. We kozen er dan ook voor om de brand identity vloeiend en rechtlijnig te houden, opgebouwd rond de familiale sfeer, in een smaakvol kader, gefundeerd op professionalisme en know how. Open je de site, dan openen de deuren van de toonzaal. 

Mobile design website Bernaerts Mortsel.

Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid

De website zit op Open Source CMS WordPress voor zijn toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid voor de beheerders. Belangrijkste CTA is hier de online tool om een afspraak te maken of een offerte aan te vragen, zonder veel gedoe. Deze CTA’s werden als doelen ingesteld in Google Analytics en worden blijvend opgevolgd om een duidelijk beeld te bekomen van het doelpubliek en prospecties te geven naar de toekomst toe.

Opdat ook zij de social media-boot niet willen missen, wijdden we ze in de do’s en don’ts op de verschillende kanalen, hoe hun forte’s uit te spelen en hun de nodige back up te verlenen waar nodig. We zorgden voor een opleiding zodat zij hier net zo vlot mee weg kunnen als met de verfborstels, om zich uiteindelijk te kunnen focussen op hun core business : interieur.

Bernaerts Decoratie Mortsel op Facebook.