Terug naar onze projecten

In slaap vallen is soms als een printer : het lukt nooit wanneer het dringend is. Dat begreep de Slaapraad 20 jaar geleden al, en maakte er hun missie van om de Belg beter te leren slapen. Dit onafhankelijke orgaan wenst de klant dan ook te informeren, zonder te beleren. Wist je bijvoorbeeld dat je je matras om de 10 jaar moet vervangen? Dan is dit het werk van De Slaapraad.

Constructief en helder

Wanneer in overleg met mediapartner Media-Architect een nieuwe website werd gebouwd, sprong Taurus & Eagle bij als ondersteunende partner voor het online gebeuren. De samenwerking met voorzitter Thierry De Vos en Katja De Vos verliep constructief en helder ; dezelfde golflengte en slaapambities, dat werkt!

Desktop design van website De Slaapraad.
Mobile design van website De Slaapraad.

Custum store locator

Zo integreerden we een blog op de website, opdat die 1 op 3 slechtslapende Belgen van kwalitatieve nachtrust niet meer wakker zouden liggen. Verwacht je niet aan droge lijstjes of grote teksthoeveelheden, maar eerder aan gestructureerde en visuele posts, leuke tests en correcte infomercials. Een custum store locator zorgt er dan weer voor dat bezoekers gemakkelijk en zonder omhaal de weg vinden naar de dichtstbijzijnde slaapzaak bij hun in de buurt.

Lid worden van De Slaapraad

Naast adviseren is De Slaapraad ook een bruggenbouwer, die met een overkoepelende campagne handelaars en fabrikanten verenigt en koppelt. Hiervoor bouwde Taurus & Eagle de afzonderlijke online tool waarbij partners zich eenvoudig kunnen aansluiten en klanten deze even simpel terug kunnen vinden. Een echte community builder par excellence.