Terug naar onze projecten

Wonen in een chocoladefabriek, welk kind droomt daar nu niet van? Voor Kunstenares Liesje en Dries van Taurus & Eagle werd het dan ook zo goed als werkelijkheid! Geen oempa-loempa's hier, maar wel sfeervolle ruimtes waar kunst en design in een industrieel kader samenkomen, allemaal te huur voor kleine privé-evenementen of fotoshoots. Taurus & Eagle verzorgde de hele branding : van website tot huisstijl werd alles in een appetijtelijk jasje gegoten.

Pralinefabriek

Het gouden ticket van Dries en Liesje bracht hen het pand van hun dromen, waarin ze niet enkel een toekomst zagen voor hun gezin, maar ook hun eigen projecten, galerij Studio Spruyt en bureau Taurus & Eagle konden in huisvesten. Een lang gekoesterd en ambitieus plan. Na enkele stevige renovatiewerken werd de oude pralinefabriek omgevormd tot eventlocatie in een industrieel, minimalistisch kader met natuurlijke elementen. Fabriek 61 was geboren!

Branding

De branding van Fabriek 61 nam T&E volledig voor zich. Fabriek 61 straalt naast design en kunst ook een zekere sereniteit uit, een sfeer die doorgetrokken werd op alle platformen en over de hele lijn. Naast een logo en huisstijl, werden ook een duidelijke website en sociale kanalen ontworpen, toegankelijk en herkenbaar.

Ook de interieurfotografie nam T&E voor zijn rekening, onontbeerlijk om de juiste vibe over te brengen op de website en social media. Neem daarbij nog het beheer van de sociale media, advertising en contentplan, en je hebt een totaalpakket met het watermerk van Taurus & Eagle. A real treat !

Kunst, design en events

Meng een grafische vormgever met een kunstenares en dan krijg je: een heel lief mannetje genaamd Lou 🙂 en een eventlocatie met de focus op schoonheid, samenzijn en authenticiteit. De verschillende ruimtes ademen dan ook kunst en design, waarbij alles tot in detail is uitgewerkt, elke ruimte met een eigen sfeer en warmte. Van de galerieruimte tot het gastentoilet : alles klopt.

De combinatie van de oorspronkelijke architectuur met behoud van enkele originele elementen doen het gebouw alle eer aan en komen elk volledig tot hun recht. Alle meubels, objecten en gebruikte merken kozen de eigenaars zelf, en drukten zo hun eigen, onuitwisbare stempel.

Fabriek 61 is dan ook de uitgelezen locatie voor wie op zoek is naar een stijlvolle, ingetogen locatie voor kleine events, vergaderingen of fotoshoots.