Terug naar onze projecten

Wie ooit een huis/appartement heeft willen kopen en/of verkopen weet : it ain’t a picknick. Er komt een hoop bij kijken en voor velen onder ons wordt het bos door de bomen doorheen het hele proces enkel maar dichter. Hier verschijnt Immo C&S ten tonele.

Zij bieden een brede service aan vanaf het moment dat je begint te zoeken naar vastgoed, tot juridische bijstand bij een notariële akte. En alsof dat nog niet genoeg was, hebben ze sindskort ook nog eens een site die bezoekers een op maat gemaakte zoekactie én resultaten oplevert.

Customer journey

Studie toont aan dat er in de zoektocht van mensen naar de perfecte woonst veel variabelen aan te pas komen. Velen van deze variabelen verschillen dan ook nog eens per doelgroep. Zo vinden senioren locatie belangrijk en zal bij de jonge gezinnen de prijs eerder doorslaggevend zijn. Taurus & Eagle werkte daarom een volledige customer journey uit en startte het werk vanuit een uitgebreide analyse fase van de buyer persona.

 

Ultieme zoekmachine

 

Wilden we de ultieme zoekmachine implementeren, moesten we weten naar wat mensen nu juist zoeken en hoe we dit proces konden optimaliseren. Deze resultaten goten we samen in een wireframing van waaruit de fundamenten van de website herrezen.

Mobile design - zoekfunctie website Immo C&S.

Realtime synchronisatie

C&S immo biedt een ruim aanbod panden te koop, te huur en volledige nieuwbouwprojecten aan. Ondanks de grote hoeveelheid van deze technische data, werd de site zodanig opgebouwd zodat bezoekers makkelijk de weg vinden. Stap per stap kan elke bezoeker en potentieel klant zo de uitgebreide zoekfunctie verfijnen, en ook een zoekopdracht afzonderlijk aanmaken. Op deze manier blijft de klant ook later nog op de hoogte van eventuele nieuwe panden of voor hem interessante buitenkansen. Hiervoor werd WHISE rechtstreeks gekoppeld aan de website, en wordt deze realtime gesynchroniseerd. Moet er extra content worden toegevoegd die niet vanuit WHISE geïmporteerd komt, is dit evenals perfect mogelijk.

 

Logo Immo C&S.