Terug naar onze projecten

Kevin Beck en Marjan Brughmans vertoefden al enkele jaren in de wondere wereld van de optiekwereld tot ze beseften : Dit kunnen wij ook. En misschien wel beter. Ze zochten een manier om hun nieuwe zaak in de kijker te zetten, met de nodige specs appeal, en kwamen via Media-Architect over de mat gerold bij Taurus & Eagle.

In de huid van Mr. Boo

Niet een van de zovelen opticiens wilden ze zijn, maar een persoonlijke, hippe zaak uit de grond stampen die het verschil zou maken in Brasschaat en omstreken. Niet alleen zouden ze brillendragend publiek in de watten leggen met knappe monturen en zonnebrillen, ook audiologisch zouden ze hun klanten professioneel bijstaan. Kevin en Marjan konden immers terugvallen op de expertise vanuit hun andere optiekzaak te Aartselaar. Ze stelden hiervoor zorgvuldig hun team samen, en verwachtten van ons een branding al naar gelang.

De intentie om het merk te definiëren koppelden we aan het zichtbaar maken van de menselijke factor. We kropen dan ook als team in de huid van de oprichters, om zo uit te vissen waar Mr. Boo voor staat, waar ze naar toe wilden, en waar ze het verschil wilden maken. 

Goodiebag Mr. Boo

User first, quoi.

Als logo kozen we voor Mr. Boo, de mascotte en spirit animal van de oprichters. De kat is nog met de hand getekend en oogt hierdoor trendy, eigentijds én uniek. En laat dat nu net zijn wat Mr. Boo als core values wil uitdragen.

De website draait op Open Source CMS WordPress en diens information architecture oogt fris, professioneel en eenduidig voor een breed publiek. Klanten kunnen heel gemakkelijk een afspraak maken via het online systeem, of zich inschrijven voor de nieuwsbrief met één klik. Klantenbinding was nooit makkelijker, zonder agressief over te komen. User first, quoi.

Goed op weg naar frame en fortune, die Mr. Boo. 

Logo Mr. Boo, optiekzaak te Brasschaat.