Terug naar onze projecten

Porschist is al 18 jaar hét magazine voor Porsche-fanaten, met knappe beelden van iconische modellen, de allerlaatste Porsche-nieuwtjes, en verleidelijke reisreportages met altijd die Porsche-link. Uitgever van het magazine is Sven Hoyaux. Samen met zijn vrouw geeft hij inhoud en vorm aan Porschist en reist hij de wereld rond op zoek naar uitzonderlijke Porsche-verhalen.

Voor de 70ste editie van het magazine werd het tijd voor een nieuwe look en feel van de website. Wie Porsche zegt, zegt immers luxe en denkt aan een imago van grandeur en klasse. De nieuwe website moest dan ook dezelfde geest ademen, en de ziel van het magazine online verder zetten.

We legden de focus op een high-end design, in overeenstemming met het magazine ; clean en minimalistisch.

De mondaine wereld van Porsche

De nieuwste editie doorbladeren? Dat moet lukken in een intuïtieve viewer, met beelden in hoge resolutie waarbij de achtergrond wordt ge-fade. Inzoomen, full screen option en sharen gebeurt in één klik.

Verder kan je op de website ook makkelijk video’s bekijken en je helemaal onderdompelen in de mondaine wereld van Porsche. En dat is er een, als we alle beelden en verhalen erop nagaan, van schoonheid en grandeur. Voor de insiders. Net zoals het magazine, en nu dus ook de website.

(Vroum-vroum! )