Terug naar onze projecten

Wat heb je aan dijken van podia en prachtige repetitieruimtes als mensen de weg nog niet meteen naar je website vinden? Verborgen parels zijn in webmarketing echt alleen maar nuttig als het gaat om toerisme in Thailand. Taurus & Eagle zette dan ook zijn schouders onder meer lead generation voor ST events en maakte de weg vrij voor meer aanvragen voor dit tof bureau dat zowel artiest als organisator op zijn wenken bedient!

Podia en repetitieruimtes

Wat begon als een klein bedrijf opgericht door papa Marc, werd met succes verder gezet door dochter Tina en schoonzoon Jelle. Een echt familiebedrijf dus, met de absolute focus op persoonlijk klantencontact en professionele service.

ST events biedt repetitieruimtes aan waar bands in perfecte omstandigheden kunnen repeteren, en bieden eveneens verschillende podia te huur aan. Ze mikken hier op een langdurige en gemoedelijke service, zodat artiesten in alle rust kunnen schitteren.

Deze boodschap, de combinatie van podia verhuur én repetitieruimtes, moest dan ook klaar en duidelijk worden overgebracht zonder het publiek te verwarren. En vervolgens de juiste leads genereren.

In de huid van de doelgroep

Voor een bedrijf als ST events is inbound marketing met relevante content dan ook de perfecte manier om kwalitatieve leads tot bij de website te krijgen. Dit wordt in de praktijk gezet door middel van hun blog, waar ST events zelf product reviews schrijft en giveaways organiseert.

Jong van geest en cool als we zijn, kropen we dan ook in de huid van de doelgroep, om van de brand story van ST events een geloofwaardig en volwaardig geheel te maken. Geslaagd? Oordeel vooral zelf!

Branding en huisstijl

Ook de online branding van ST events namen we onder handen en brachten deze helemaal in lijn met hun bestaande huisstijl. Deze kenmerkt zich door flashy kleuren en leuke gradiënts in de stijl van hun nieuwe logo.

De hele website oogt dan ook fris en dynamisch, met overlappende kaders, mooie visuals en speelse accenten zoals emoji’s. Het ST events-thema was dan ook spek naar onze bek, en het eindresultaat helemaal resonerend met onze brand visie en klantencontact!