Terug naar onze projecten

A little art never killed nobody. Zeg dat maar eens tegen Van Gogh.
Toch steken wij onze techneuten handen maar wat graag in het vuur voor een beeldenstormer als Studio Spruyt.

Liesbeth Spruyt is een jonge, gedreven en getalenteerde kunstenaar wiens schilderijen worden omschreven als een experimenteren van structuren, spelen met taal en combineren van volumes, vormen en formaten. Een eigenzinnige dame met een intrigerend oeuvre, dat vraagt om site die deze sfeer uitdraagt.

High-end online galerij

We kozen bij Taurus & Eagle dan ook voor een minimalistische stijl waarbij het design zo simpel mogelijk werd gehouden om de werken voor zich te laten spreken. Net zoals de kunstenaar expliciet kiest voor eenvoud, had ze een online portfolio in blogstyle voor ogen, met de schilderijen als centraal ijkpunt. Taurus & Eagle ging op zoek naar een manier om deze insteek toegankelijk voor een groot publiek te maken, maar met kritisch oog opdat de kunstwerken op de juiste manier zouden worden getoond.

Instagram Studio Spruyt.

Altijd stijlvol, nooit overkill.

Taurus & Eagle vond deze gulden middenweg en creëerde een high-end online galerij die helemaal de handtekening van de kunstenaar draagt. Deze evenwichtsoefening wisten we verder uit te balanceren door te kiezen voor zuiver design, een doordachte accentkleur en sprekende beelden. Altijd stijlvol, nooit overkill.

De website heeft als belangrijkste doel dat klanten een afspraak maken om bepaalde schilderijen te komen bezichtigen, zonder het zakelijke aspect uit het oog te verliezen.

Achter de website zelf zit Open Source CMS WordPress, hiervoor aangewend voor zijn gebruiksvriendelijkheid voor de beheerders. Hiernaast begeleiden we ook de Instagram en Facebook van Liesbeth, evenals de interacties met de bezoekers.

Logo Studio Spruyt.