Terug naar de homepage

Een website laten maken?

Webdesign op maat in Antwerpen Taurus & Eagle uit Antwerpen verzorgt websites voor bedrijven, groot en klein. Een nieuwe website laten maken met bijhorende webshop, een WordPress voor je KMO of andere specifieke wensen, verwachtingen of verzuchtingen? Wij zijn een en al oor. Samen komen we zo tot de beste oplossing die wij in een […]

Webdesign op maat in Antwerpen

Taurus & Eagle uit Antwerpen verzorgt websites voor bedrijven, groot en klein.

Een nieuwe website laten maken met bijhorende webshop, een Wordpress voor je KMO of andere specifieke wensen, verwachtingen of verzuchtingen? Wij zijn een en al oor. Samen komen we zo tot de beste oplossing die wij in een webdesign ontwerp gieten die u het beste schikt. Geen enkel project is immers hetzelfde. Geen grafisch ontwerpsjabloon, kant-en klaar template of opwarmdesign. Wél vers van de pers en origineel, net als u.

HTTPS secure layer

Te lang op de baan, de verkeerde rij aan de kassa of de juiste shampoo kiezend in de jungle van shampoo’s; er wordt al teveel tijd verspild. En laat een trage 3G of E er dan nét iets teveel aan zijn. Zowel voor u als voor uw klanten. Om die reden breken wij dan ook een lans voor snelle websites en een webdesign dat er even knap uitziet, ook op de formaten van uw nieuwste iPhone. Geen raarvormige foto’s of ongepaste inspringingen waar een OCD’er krankjorum van wordt. Juist is juist. Onze webdevelopers zorgen er voor dat uw online visitekaartje sneller dan het licht opereert en verblindt op alle mogelijke schermen. Een verwende gebruiker is er immers een die terug komt.

Een presentatie van de nieuwe website van De Slaapraad bij Taurus & Eagle.

Grafisch ontwerp op het scherpst van de snee

Onze creatieve geesten rusten nooit. We willen dan ook het onderste uit de kan, en dan nog het liefst uit een kan die handgemaakt werd. Branding is vandaag de hoeksteen van elke zelfrespecterende KMO uit Antwerpen of omstreken, en daar zijn wij graag de drijvende kracht achter.

Een nieuw logo in gedachten of een geheel nieuwe wind doorheen het bedrijf laten waaien? Wij zetten er onze schouders onder en introduceren groot en klein in de digitale speeltuin.

Schetsen van logodesigner Sander Legrand.

Meet the A(ntwerp) team

Als webdesigners en grafische vormgevers brengen we al behoorlijk wat expertise bij elkaar in Antwerpen. Toch gaat het voor het optimale resultaat om het bundelen van krachten. Loop je verloren in het hele online verhaal? Heb je graag bijsturing op de marketingsnelweg? Zie je de bomen door het sociale kanalenbos niet meer of mis je de juiste scherpe pen? Ook dat bieden wij aan: consultancy voor alle vragende partijen.

Like what you’re reading? Neem snel contact op en ontdek hoe wij ook jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes kunnen brengen. Gepersonaliseerd en gestileerd naar jouw wens, onze expertise zorgt ervoor!

Deel deze pagina

Heeft u een vraag ?